Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
SANOLABOR BO DOBAVIL POSPEŠEVALNIK
Napravo bodo kupili kljub precej višji ceni


Revizijska komisija je ugodila pritožbi Sanolaborja, ki ga je ministrstvo za zdravje zavrnilo kot ponudnika za obsevalno napravo.

Ministrstvo je novembra lani razveljavilo razpis za dobavo linearnega pospeševalnika za Onkološki inštitut, na katerega se je s pravilno ponudbo prijavil le Sanolabor, a je bila njegova ponudba po mnenju ministrstva predraga.


Kot so sporočili iz ministrstva, bodo na podlagi sklepa revizijske komisije sedaj napravo kupili, zanjo pa bodo odšteli 760 milijonov SIT.

Že v četrtek pa je ministrstvo podpisalo pogodbo z Gorenjem GTI, ki bo še eno obsevalno napravo dobavilo za 468 milijonov SIT.

Ljubljana - RTV Slo

Arhiv aktualnih tem

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.002s] Ads