Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
Tangice škodijo zdravju


Dekleta in ženske, ki želijo ohraniti zdravje, bi se morale odreči tangicam in nositi običajne spodnje hlačke, opozarjajo ginekologi iz Hamburga. Zatrjujejo namreč, da se je zaradi vnetja genitalij naglo povečalo število pacientk. Glavni krivec tega so tangice, saj jih nosi polovica žensk, mlajših od petdeset let. Te hlačke poškodujejo občutljivo kožo, predvsem če so premajhne ali iz slabega materiala. Član združenja ginekologov iz Hamburga, ki je sodeloval pri raziskavah, je povedal, da poškodba kože na tem predelu ženskega telesa lahko povzroči širjenje bakterij ali glivično infekcijo.

Večer; 09.06.2005

Arhiv aktualnih tem

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.002s] Ads