Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
PODATKI O ČAKALNIH DOBAH ODSLEJ NA SPLETU
Na spletni strani ZZZS-ja tudi ordinacijski časi

Zavod za zdravstveno zavarovanje je na svojih spletnih straneh objavil informacije o čakalnih dobah in ordinacijskem času ambulant.

Podatki so dostopni tako za javne zdravstvene zavode kot za zasebne ambulante. Na spletnih straneh ZZZS-ja tako lahko uporabnik najde podatke o najdaljših in najkrajših čakalnih dobah v bolnišnicah, zdravstvenih domovih, lekarnah, zdraviliščih, socialnih zavodih in pri zasebnih zdravnikih ter izvajalcih, ki imajo z zavodom sklenjeno pogodbo.

Na spletu so navedeni tudi ordinacijski časi vseh ambulant, spletna stran se bo izpopolnjevala tudi s pomočjo tako imenovanega laičnega nadzora uporabnikov. Ti se bodo lahko na zavodu pritožili, če izvajalci na primer ne bodo upoštevali dogovorjenega časa, je še poročal Radio Slovenija.

Ljubljana - RTV Slo

Arhiv aktualnih tem

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.002s] Ads