Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
Odstranjevanje TETOVAŽE varno le z NANO SEKUNDNIM delovanjem
Zelo lahko je napraviti tetovažo, pri odstranitvi le te pa ni tako lahko.

"Napačno odstranjevanje",nestrokovna obravnava, napačna izbira naprave za odstranjevanje tatujev ali neizkušenost s temi posegi lahko povzročijo obilo zapletov. Austrian Academy of Cosmetic Surgery, s katero sodeluje Zdrav splet opozarja na previdnost, saj lahko z nepravilno obravnavo tatuja naredimo več škode kot koristi. Odstranjevanje tetovaže naj se loti zdravnik, ki ima izkušnje na tem področju in bo odstranitev opravil rutinsko. Predvideva se, da se približno 15% tetoviranih oseb odloči za odstranitev v nekaj letih po tetovaži.

Najnovejše raziskave so pokazale, da so za odstranitev tetovaž primerne le aparature z NANO-SEKUNDNIM delovanjem.

Naprave z daljšim delovanjem ( milisekundnim) ali celo bliskovitim delovanjem pripeljejo do nezaželenih učinkov, termičnih poškodb, pigmentnih sprememb in nepopravljivih stanj na koži.

Zato še enkrat, bodite pozorni komu boste zaupali odstranitev tatuja.

Informacije lahko dobite na tel.: 040 431 070

Arhiv aktualnih tem

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.002s] Ads