Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Andreja Cokan, dr. med.

Rodila se je 1. januarja 1970 v Slovenj Gradcu. Po gimnaziji na Ravnah na Koroškem se je vpisala na medicinsko fakulteto v Ljubljani in diplomirala februarja 1997. leta. Že med študijem je na Medicinski fakulteti pričela s študijem iz akupunkture pri Sekciji za akupunkturo Slovenskega zdravniškega društva in nato študij nadaljevala še v Pekingu na China Academy of Traditional Chinese Medicine.

Sekundarij je začela opravljati v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec, kjer je po strokovnem izpitu novembra 1997 pričela s specializacijo iz interne medicine smer kardio - angiologija.
Udeležuje se strokovnih kongresov in zdravniških srečanj.

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.007s] Ads