Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Naravno zdravljenje
vprašanje: razpokani nohti
avtor: dragica datum: 21.10.2008 22:57
stara sem 58 let in približno leto dni opažam, da so se mi na nohtih (na rokah in deloma tudi na nogah) pojavile bele vzdolžne črte, po katerih mi nohti pokajo in se luščijo.
po nasvetih, ki sem jih dobila v lekarnah, sem pojedla že veliko tablet, ki vsebujejo vitamin b, cink, selen...skratka, kar mi je kdo svetoval.
ali mi vi lahko svetujete, kaj naj naredim, da bom imela spet lepe nohte, ki sedaj delujejo prav zanemarjeno.
redno jemljem tablete katalip, tablete bon viva (imam oseteoporozo), na rokah pa so mi ugotovili osteoaritritis.
hvala za nasvet in lep pozdrav
 
odgovor: razpokani nohti
avtor: Boris Wakounig, terapevt naravne med. datum: 22.10.2008 10:26
Spoštovani.

Slabi nohtje kakor tudi osteoporoza sta znak za hudo pomanjkovanje mineralskih snovi v telesu. Le dodajanje teh je žal premalo, ker ne zdravi koren teh težav. V Vašem primeru bi svetoval prestavitev prehrane, ki se osmeri po Vaših potrebrah in bi srednjeročno privedlo sigurno do izboljšanje teh težav. Priporočam se Vam, da se tozadevno enkrat oglasite pri meni v ordinaciji.

lep pozdrav.
Boris Wakounig, homeopat
www.wakounig.net
Tel.: 041 894025
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.038s] Ads