Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 
Predstavitev spletne strani Zdravniških nasvetov

Spletna stran je bila ustanovljena junija 2000 na pobudo dr. Boštjana Mlakarja, z namenom ponuditi slovenskim uporabnikom koristne informacije o različnih bolezenskih stanjih, njihovem preprečevanju in zdravljenju. Zdravniki so pripravili približno 160 podstrani, kjer so poljudno opisane različne bolezni in druge zanimive teme, na voljo je tudi več forumov, kjer specialisti odgovarjajo na zastavljena vprašanja uporabnikov naših strani. V štirih letih so v 11 forumih odgovorili na približno 4000 vprašanj, ki so vsa dostopna ogledu. Zabeležili smo več kot 1 000 000 ogledov. Strani so bile posodobljene septembra 2004. Odprli smo dodatne forume, pripravili nove teme in koristne informacije.

 

Oglaševanje na Zdravniških nasvetih

Na www.zdravniski-nasveti.net lahko oglašujete na najbolj obiskanem zdravniškem portalu. Na voljo so različne možnosti predstavitve vašega podjetja, produkta ali storitve. Za vse informacije smo vam na voljo na tel: 031 343 346.

Poskrbeli bomo, da bo s čim bolj kakovostno, raznovrstno in eksluzivno ponudbo vsebin vaš oglas dosegel čim večji krog obiskovalcev.

Zastopnik strani

ZDRAV SPLET d.o.o.
Razlagova 24
2000 Maribor
www.zdravsplet.si
dš: 42413087, mš: 2033950
tel: 040 431 060
e-mail: boris.kopic@siol.net

 

Uporaba piškotkov na spletni strani

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da se z novo zakonodajo (ZEKom-1) spreminja način obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do medmrežja, da bi lahko prepoznavala posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki so ključnega pomena za zagotavljanje do uporabnika prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove prednostne izbire in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše. Piškotki pa so lahko uporabljeni tudi za sledenje uporabniku in oglaševalske namene, kar pa želi zakonodajalec z novelo zakona ZEKom-1 preprečiti.

Piškotki na zdravniski-nasveti.net

Na spletnih straneh Zdravniški nasveti uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotki za oglaševanje
    Za oglaševanje na spletnih straneh uporabljamo piškotke, ki jih namesti in hrani programska oprema za oglaševanje. To nam omogoča učinkovito prikazovanje in skrivanje oglasov po različnih spletnih straneh.
  • Piškotki za spremljanje statistike obiska,

Onemogočenje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.002s] Ads