Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: umik dlesni
avtor: brezar marko datum: 18.11.2015 14:49
imam mosticek 8 zob na vrhni celjusti in se mi dlesni drasticno umikajo.zobozdravnik pravi,da mi lahko potegne mosticek doli ampak,da bom moral biti brez zob 2 in pol leta.ali se dlesni ko se umikajo postavijo s caso v prvotni polozaj in ce mi more zobozdravnik namestiti mosticek nazaj bres kaksnih luken ko mi ji je on pustil.
 
odgovor: umik dlesni
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 19.11.2015 20:39
Spoštovani!rnPri demontaži se obstoječi mostiček tako poškoduje, da ga ni možno ponovno uporabiti. Med zdravljenjem dlesni Vam lahko Vaš zobozdravnik izdela začasni mostiček. Njega ne krije zdravstvena zavarovalnica, tako da stroške izdelave in cementiranja le tega plačate sami.rnLep pozdrav, N.M.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.02s] Ads