Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Ostalo
vprašanje: ejakulacija
avtor: anonimno datum: 14.10.2001 12:24
Star sem 25.S punco imava redne spolne odnose in sva zdrava tako duševno, kot tudi telesno.Moti pa naju le to, da jaz že po slabi minuti občevanja doživim izliv semena.Tako, da je ne morem zadovoljiti. Vendar se to ne dogaja vedno.Zanima me kako to urediti.
 
odgovor: ejakulacija
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 31.10.2001 11:11
Pozdravljen,
na erekcijo in ejakulacijo vpliva veliko dejavnikov, najpomembnejši pa je psihičen. Posebno kadar je človek napet in si močno želi, da bi zadovoljil žensko lahko gredo zadeve svojo pot. Pomembno je, da je punca razumevajoča in da s prehitre ejakulacije ne delata "cirkusa". Če se to pač zgodi jo poskusite zadovoljiti drugače, z božanjem, poljubljanjem, saj to ženskam ogromno pomeni (zadovoljite jo lahko tudi brez trdega penisa). Vzeti si morate čas in verjetno boste ponovno dobili erekcijo, ejakulacija pa bo zagotovo kasneje. V kolikor nimate problema z erekcijo lahko poizkusite tudi s samozadovoljevanjem kakšno uro pred spolnim odnosom, tako da se vam potem ne bo preveč mudilo.
Predvsem je pomemben čas in dolga predigra, ki je za ženske mnogo pomembnejša kot si mislimo.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.018s] Ads