Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Ostalo
vprašanje: Vprašanje
avtor: anonimno datum: 29.12.2001 19:39
Lepo pozdravljeni!
Imam vprašanje
1.)Ali lahko specializant nevrokirurgije samostojno brez navzročnosti mentorja opravlja delo v travmatološki dežurni ambulanti?
2.)Ali lahko sploh nevrokirurg opravlja delo travmatologa?
3.)Ali ima specializant nevrologije sploh licenco ( strokovno usposobljenost) za opravljanje dela v dežurni ambulanti v SBM ?
4.)Kam se obrniti oziroma kako uveljavljati odškodnino,če je bila postavljena nepravilna diagnoza in je posledično zaradi nepravilne diagnoze prišlo do komplikacij.
5.)Kolikšne so zavarovalne vsote zdravnikov za nastalo škodo,ki jo morebiti povzročijo pacientu?
 
odgovor: Vprašanje
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 01.01.2002 23:54
Spoštovani!
Specializant nevrokirurgije mora po programu specializacije opraviti tudi določen staž v travmatološki ambulanti. Vsak specializant opravlja delo v ambulanti sam, ima pa možnost konzultirati specialista. Če menite, da je šlo za strokovno napako se lahko v SBM obrnete na ga. Elviro Žibrat, ki vodi službo za stike z javnostmi. Na zadnje vprašanje pa ne poznam odgovora.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.018s] Ads